Hyödyntäminen keinotekoisista kasveista

Posted by

os aiot kaunistaa kotiasi tai toimistoasi kasveilla, niin keinokasvit ovat paras valinta, ne vaativat vähän huoltoa ja ovat suunnittelussaan parantuneet suuresti viimeisten vuosikymmenien aikana.

Nykypäivän keinotekoiset kasvit, puut ja kukat ovat hyvin realistisia ja näyttävät jopa ”kosketukselliselta” ja ”puutteellisilta”. Nyt on saatavana suuri määrä keinotekoisia kasvisuunnitelmia, kuten ” real-touch ” orkideat, ivit ja roikkuvat kasvit, kurrajongin kämmenet, bonsaisit, Yucca-puut ja paljon muuta.

Jos etsit keinotekoisia kasveja, kannattaa harkita seuraavaa:

Keinotekoiset foliot on valmistettu monista erilaisista tekstiilikankaista, yleisin on polyesteri alhaisempien kustannusten vuoksi. Pääasiassa kuitenkin, polyesterikuidulla on pidempi käyttöikä ja se reagoi positiivisesti kankaan väriaineeseen, jota käytetään lehtien väriin. Se sopii hyvin lämpöprosessiin, jota käytetään lehtien muodon muovaamiseen samoin kuin liimoihin ja langoihin, joita käytetään muodon vakauttamiseen ja pitämiseen. Polyesterilehdet voidaan myös päällystää lateksilla, mikä lisää ’todellisen kosketuksen’ vaikutusta.

Oikeat rungot / oksat:

Osittain orgaanisista materiaaleista rakennetuissa keinotekoisissa puissa (kuten oikeat puiden rungot, oksat ja kuori) on puun asetettu keinotekoisia lehtivarret. Niitä ei yleensä suositella ulkokäyttöön. Ilmastoelementit ja muut ulkoilmatekijät vaikuttavat niihin helposti (ne ovat luonnonmukaisia!).

Synteettiset rungot / oksat

Suurin osa keinotekoisista puutarhoista ja oksista on valmistettu PU: sta ja / tai PVC: stä, mikä antaa niille paljon enemmän joustavuutta ja pitkäaikaista kestävyyttä. PU-tavaratilat voivat käyttää sisällä olevia PVC-letkuja muodon pitämiseksi ja vakauden varmistamiseksi tai teräslankoja, jotta ne voidaan helposti taivuttaa. Haaroissa on teräsjohdot, joiden avulla ne on myös helppo taivuttaa ja muotoilla.

Leave a Reply