Keinotekoisten kasvien edut

Posted by

Ei vuodenaikojen muutoksia

Tärkein etu on, että keinotekoiset kasvit eivät muutu vuodenaikojen mukaan. Elävät kasvit tai puut leviävät kausittain kausistaan, joten ulkonäkö muuttuu eikä anna toivottua vaikutusta sisä- tai ulkokäyttöön. Keinotekoiset kasvit pysyvät sellaisinaan kuin heillä on aina hyvin vähän hoitoa, vaikka satunnaista hoitoa tarvitaankin, jotta ne pysyisivät kärjessä kunnossa monien vuosien ajan.

Vähemmän huolta ja realistisempi ulkonäkö

On totta, että keinotekoiset vaativat vähemmän hoitoa ja huomiota verrattuna luonnonkasveihin. Sinun ei tarvitse kastaa niitä. Koska he ovat kuolleita, ne eivät kasva, joten he eivät tarvitse jatkuvaa leikkaamista. Ne pysyvät samassa muodossa kuin ostit heille ensin. Silloinkin ne näyttävät kauniilta ja parantavat koti- / toimistoympäristöä ympäri vuoden.

Älä tarvitse luonnollisia tekijöitä

Kaikki elävät esineet tarvitsevat ilmaa, vettä ja auringonvaloa. Kasvejamme eivät tarvitse mitään näistä vaatimuksista, joten lomalla ollessasi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuka kastele kasvejasi, ja voit nauttia lomasta täydellisesti. Koska keinotekoiset kasvit eivät tarvitse auringonvaloa, voit sijoittaa ne minne tahansa haluat riippumatta siitä, saako kyseinen paikka tarpeeksi auringonvaloa vai ei, antaen sinulle vapauden käyttää niitä suunnittelun näkökulmana.

Ei rajoitettu yhteen paikkaan

Väärennöskasvien toinen etu on, että niitä ei ole rajoitettu yhteen paikkaan; voit siirtää niitä missä ja milloin haluat. Voit sijoittaa ne vapaasti mihin luulet heidän näyttävän parhaimmilta, samalla kun ne antavat sinulle huoneeseen tai puutarhaan uuden ilmeen. Niitä on myös helpompi laittaa uudelleen ruukkuun, jos haluat uuden ilmeen, uuden muodon tai uuden värin istuttajan.

Leave a Reply